Banaanpannenkoekjes met frambozenkwark

Door Nielsie89
20 minuten
Easy
Relatief mager en erg lekker.
Voedingswaarden
kcal
294
kJ
1228
eiwit
11 g
koolh.
30 g
vet
13 g
verz. vet
5 g
vezels
14 g

Ingrediƫnten

- + 4 porties

Bereiding

  1. Prak de banaan fijn met een vork en klop de eieren los.
  2. Voeg de banaan en eieren bij elkaar, roer door en voeg de vanille-aroma toe.
  3. Smelt de kokosolie in de koekenpan.
  4. Bak een paar kleine pannenkoekjes in de pan van het banaan-ei-mengsel. LET OP: deze garen snel, dus zet het vuur niet te hoog en blijf in de buurt van de pan.
  5. Doe ondertussen de frambozen en kwark in de blender en blend totdat het een zachte structuur krijgt.
  6. Leg de pannenkoekjes op een bord en top ze af met het frambozen-kwarkmengsel.
  7. Tot slot leg je er nog wat frambozen (of ander fruit naar keuze) bovenop.

Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? Log in of maak een account aan!

Dit recept is nog niet beoordeeld

Beviel het recept? Voeg een reactie toe en laat het de mensen weten! Je kunt ook je recepten sorteren op jouw beoordeling, wat het makkelijk maakt om dit recept in de toekomst terug te vinden.

;