Magere Courgetti bolognese

Door Nielsie89
80 minuten
Easy
Voedingswaarden
kcal
??
kJ
??
eiwit
??
koolh.
??
vet
??
verz. vet
??
vezels
??

Ingrediƫnten

4 porties
  • Voeg to aan de boodschappenlijst

Bereiding

  1. Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en de wortel in blokjes. Doe een eetlepel olie in de pan en bak het gehakt 8 min 0 sec Start timer gaar. Laat uitlekken in een diep bord met wat keukenpapier.
  2. Doe de rest van de olie in de pan en bak de ui 8 min 0 sec Start timer. Voeg de knoflook toe en bak een minuut. Doe daarna de wortel en champignons in de pan en bak voor 6 min 0 sec Start timer.
  3. Doe het gehakt terug in de pan en roer de tomatenpuree er door. Voeg daarna de tomatenblokjes toe, vul 1 blik met water en voeg ook dat toe aan de saus. Breng aan de kook en verkruimel de bouillonblokjes over de saus en roer e r doorheen. Verlaag het vuur en laat voor 1 hour 0 min 0 sec Start timer pruttelen.
  4. Zet 15 minuten voor de saus klaar is een pan met water op en kook hierin de spaghetti zoals beschreven op de verpakking. Schil de courgettes en maak er slierten van met een spiraalsnijder.
  5. Verhit de Courgetti in een grote koekenpan voor 5 min 0 sec Start timer. Meng samen met de spaghetti en giet eventueel het vocht af. Doe op een bord, doe er wat saus over, voeg wat gescheurde basilicum toe en bestrooi met de parmezaanse kaas.

Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? Log in of maak een account aan!

Dit recept is nog niet beoordeeld

Beviel het recept? Voeg een reactie toe en laat het de mensen weten! Je kunt ook je recepten sorteren op jouw beoordeling, wat het makkelijk maakt om dit recept in de toekomst terug te vinden.

;