Pasta met kip en pesto-roomsaus
25 minuten
Easy
Voedingswaarden
kcal
699
kJ
2924
eiwit
39 g
koolh.
58 g
vet
32 g
verz. vet
7 g
vezels
16 g
Bereiding
- Snijd de kipfilet in blokjes en snipper de ui. Fruit de ui in een grote koekenpan of wok.
- Voeg de blokjes kip toe en bak voor Start timer. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Voeg de pesto en room toe aan de kip en roer goed door. Voeg eventueel naar smaak peper en zout toe. Snijd de cherrytomaten door de helft. Laat de saus Start timer koken.
- Rooster ondertussen de pijnboompitten in een kleine koekenpan zonder olie.
- Voeg de cherrytomaten toe aan de saus en roer de afgegoten pasta toe. Laat nog even goed verwarmen.
- Serveer op een bord met de geroosterde pijnboompitten.
Reacties
Wilt u een reactie achterlaten? Log in of maak een account aan!
Dit recept is nog niet beoordeeld
Beviel het recept? Voeg een reactie toe en laat het de mensen weten! Je kunt ook je recepten sorteren op jouw beoordeling, wat het makkelijk maakt om dit recept in de toekomst terug te vinden.