Vegetarisch gevulde courgette
60 minuten
Easy
Voedingswaarden
kcal
??
kJ
??
eiwit
??
koolh.
??
vet
??
verz. vet
??
vezels
??
Ingrediƫnten
4 porties
Bereiding
- Snipper de ui, pers de knoflook uit en snijd de paprika in blokjes.
- Doe olie in een grote koekenpan of wok (eentje met een deksel) en bak de ui, knoflook en paprika voor Start timer.
- Snijd de courgettes in de lengte door de helft en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Leg de halve courgettes in een ingevette ovenschaal.
- Schil de aubergine en snijd in kleine blokjes. Doe de stukjes courgette en de aubergine in de pan en bak mee tot de aubergine wat zachter wordt.
- Roer de tomatenpuree er door. Zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat de saus Start timer pruttelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
- Roer de roomkaas door de ratatouille. Vul de courgettes met de groenten en dek de schaal af met aluminium folie. Doe in de oven voor Start timer. Haal dan de aluminium folie er af en bestrooi de courgettes met kaas. Zet daarna nog Start timer in de oven.
Reacties
Wilt u een reactie achterlaten? Log in of maak een account aan!
Dit recept is nog niet beoordeeld
Beviel het recept? Voeg een reactie toe en laat het de mensen weten! Je kunt ook je recepten sorteren op jouw beoordeling, wat het makkelijk maakt om dit recept in de toekomst terug te vinden.