Zalm met pecannoten en spinazie

Door Nielsie89
30 minuten
Easy
Erg lekker en gemakkelijk gerecht. Ook relatief snel klaar.
Voedingswaarden
kcal
640
kJ
2656
eiwit
37 g
koolh.
11 g
vet
48 g
verz. vet
7 g
vezels
5 g

Ingrediƫnten

- + 4 porties
  • Voeg to aan de boodschappenlijst

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe de pecannoten, de paneermeel, de geraspte citroenschil en de peterselie in een keukenmachine en maal het fijn.
  3. Bestrooi de moten zalm met peper en zout.
  4. Besmeer de moten gelijkmatig met de mayonaise en druk ze in het pecannoten mengsel.
  5. Leg de moten in een ingevette braadslede en bak ze voor 15 min 0 sec Start timer.
  6. Stoom ondertussen de spinazie boven een pan met water voor 2 min 0 sec Start timer tot hij net gaar is.
  7. Laat de spinazie uitlekken en meng met de nootmuskaat.
  8. Verdeel de spinazie over de borden. Leg de moten vis erop en doe de partjes citroen erbij.

Reacties

Wilt u een reactie achterlaten? Log in of maak een account aan!

Dit recept is nog niet beoordeeld

Beviel het recept? Voeg een reactie toe en laat het de mensen weten! Je kunt ook je recepten sorteren op jouw beoordeling, wat het makkelijk maakt om dit recept in de toekomst terug te vinden.

;